Hangisini Seviyorsunuz ?

Patito Feo 2. Bölüm Özeti

Patito Feo 2. Bölüm Özeti

Patito'nun gerçek babası ile ilgili çelişkili cümleler kuran Carmen, Leandro'yu şüphelendirir. Genç adam, kabaca yaptığı bir yaş hesabı sonucu, Patito'nun babasının kendisi olduğunu düşünmektedir. Ama Carmen yaptığı garip açıklamalarla bunu reddedince, Leandro, kadının üzerine gitmemeye karar verir. Yine de bu durumdan tek şüphelenen Leandro değildir. Blanca, nişanlısı ile geçmişteki ilişkileri hakkında önce Carmen'i sonra Leandro'yu sıkıştırmaya başlar. Bu sıralarda Leandro ile birlikte okula giden Patito, Antonella tarafından üstü kapalı bir hakarete uğrayınca çok üzülür. Antonella onun çirkinliği ile dalga geçmiştir. Ama okulun en yakışıklı çocuklarından olan Matias, Antonella ile çıkmayı, ancak o, Patito'dan özür dilerse kabul edeceğini söyler. Bu, genç kızı daha da sinirlendirir ve Patito'ya olan nefreti daha da artar. Okulda Antonella'dan çok çekmiş olan Sol, Josefina ve Tamara Patito'ya arkadaşlıklarını teklif ederler. Üçlü bir yandan da, dans-müzik yarışmasında artık rakipleri olan Antonella ve ekibine karşı çalışmalara başlamıştır. Ama hiç şansları olmadığının onlar da farkındadır.
Carmen ise eve hemen alışmış, mutfağa girmiş ve Leandro'nun en sevdiği yemekleri yapmaya koyulmuştur. Kendilerine evini açan bu iyi kalpli adama teşekkür etmesi gerekmektedir. Ama onları, yan evden, bir dürbünle izleyen Blanca, kıskançlık krizleri geçirmeye başlamıştır.
Leandro'nun piyanoda çaldığı bir şarkıyı, güzel sesiyle ezbere söylemeye başlayan Patito, adamı çok şaşırtır. Küçük kızın, annesinin kendisine öğrettiğini söylediği bu şarkı aslında Leandro'nun bestesidir. Üzüntüsü yavaş yavaş geçen Patito, bir de Antonella ve arkadaşları tarafından, özür amaçlı olarak dışarı çıkmaya davet edilince daha da mutlu olur. Ama üzerine oynanan oyunlardan habersizdir.

Yorumlarınızı bekliyorum...
patito feo,patito feo izle,patito feo dizisi,patito feo dizi,patito feo 2. bölüm,patito izle,patito özet,patito feo özet,5,bölüm

4 yorum:

  1. sohbet41@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. süper bir filimmmmmmm her zamaan izliyorummmm
    ANTONELLA YA BAYILIYORUM ÇOKKKK GÜZELLLLLLL

    YanıtlaSil
  3. bn matias'a da antenollayada byılıyorumm peki siz?
    <3

    YanıtlaSil