Hangisini Seviyorsunuz ?

Patito Feo 1. Bölüm Özeti

Patito Feo 1. Bölüm Özeti

Bariloche, Arjantin'de yaşayan Patito ve annesi Carmen, küçük kızın rahatsızlığı sebebiyle, Buenos Aires'e gitmek zorunda kalır. Yolculuk sırasında Patito, her zaman yaptığı gibi annesine babası hakkında sorular sormaya başlar, çünkü onu hiç görmemiştir. Öte yandan Buenos Aires'te Leandro, Doktorlar Günü'nü kutlamaktadır. Hemen bitişiğinde oturan nişanlısı Blanca ise, kayınvalidesinin kendisine hediye ettiği, çok değerli bir aile yadigarı yüzüğün büyüsüne kapılmıştır. Çünkü Leandro gibi zengin ve yakışıklı bir doktorla evlenmek için, iki arkadaşı ile birlikte tüm paralarını ortaya koyup rol yapmaktadırlar. Blanca gerçekte zengin ve asil bir aileden gelmemektedir. Kızı Antonella ise, okulun en popüler kızlarından biridir ve yapılacak şarkı yarışmasında, grubun lideri olmak için, diğer kızlarla bir kavgaya tutuşmuştur. Ama şansına, okulun müdürü, üvey babası Leandro'nun annesi Ines'tir. Bu yüzden her kavgadan hep galip çıkmaktadır.
Fakat sürüp giden bu hayat, Patito ve Carmen'in gelişiyle değişmek üzeredir. Çünkü küçük kızın rahatsızlığı için, anne-kız, Leandro'nun müdürü olduğu hastaneye gider ve kader birden ağlarını örer. Patito ve Leandro bir kaza sonucu tanışırlar, tam bu sırada tüm parası hastanede çalınan Carmen ise, kızının yanında Leandro'yu görünce çok şaşırır. Çünkü Leandro ve Carmen çok eskiden birbirlerini tanıyorlardır. Anne-kız'ın durumunu öğrenen genç adam onları bu halde bırakamaz ve evine davet eder. Evdeki herkesi huzursuz eden bu karar, hepsinin yeni hayatı için çok büyük bir başlangıç olacaktır.

Yorumlarınızı bekliyorum...
patito feo,patito,patito feo izle,patito feo dizisi,patito feo atv,patito feo 1. bölüm,1. bölüm,özet,patito özet,patito feo özet,izle

20 yorum:

  1. Merhaba.Çirkin patitoyu D çocuk kanalında denk geldiğim zamanlarda izlerdim.Daha sonra atv'de izlemeye başladım.Ama çoğu bölümü kaçırdım.
    Dizinin tüm bölümlerini araştırdım.Sadece orjinal dilinde olanları buldum.Dizinin tüm bölümlerini türkçe izleyebileceğim biryer varmı? Lütfen yardımcı olun.
    Olumlu olumsuz cevabınızı bekliyorum..

    YanıtlaSil
  2. ben hiç bir yerde türkçesini bulamadım

    YanıtlaSil
  3. aynen bende şans eseri karşılaştım türkçe dilini bir yerde bullabilirmiyim lütfen cevap yazınız

    YanıtlaSil
  4. çok güzel dizi ya.her sabah izliyorum.ama başlarını izlemedim..keşke daha önce bu diziyle karşılaşsaydım.ilk bölümlerini izlemek istiyorum ama türkçesini ben de bulamıyorum ya :(:(

    YanıtlaSil
  5. İlk bölümler yok ama sanırım 10.bölümden sonrasını ''dizim.org''ta bulabilirsiniz..Türkçe olarak..

    YanıtlaSil
  6. ben baktım dizim.org'a fakat türkçe değildi orjinal dilindeydi

    YanıtlaSil
  7. ispanyoLca konuşuoLar dimi !

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar her sabah saat 8 de atvde başlıyorrrrrr kaçırmayın

    YanıtlaSil
  9. arkadaşlar türkçe halini www.diziorg.com da bulabilirsiniz iyi seyirler

    YanıtlaSil
  10. bn cuma günü arkadaslarımla knusurken böle bi dzi olduqunu öqrendm acıkcası yaz tatilindede hic rastlamadm .. bitti mi yoksa hala cekmler devm ediyomu.?

    YanıtlaSil
  11. Atv de yazın 75 bölümü yayınlandı. şimdi nickledeon diye bir kanalda 1 ocakta başladı. daha bitmesine çok var.

    YanıtlaSil
  12. şu anda patito feo bitti daha doğrusu 2008 de cekimlerı sona erdi

    YanıtlaSil
  13. benim adım gizem ve patito feonun türkcesini izledim nikolodyumda cıkıyo orda türkcesini izleyin

    YanıtlaSil
  14. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    YanıtlaSil
  15. ARKADAŞLAR (www.patiofeo.tv türkçe) sayfasından 74. bölüme kadar türkçe izleyebilirsiniz...

    YanıtlaSil
  16. antonella yani BRENDA ile yaşamak isterdim o filme bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  17. patito yu cok severek izliyorum keşke cnbc-e de daha sık başlarsa çok sevinirim

    YanıtlaSil
  18. Ya hiçbi sitede yok türkçesi yazılanların hepsine baqtım :/

    YanıtlaSil
  19. Arkadaşlar KIDZ çocuk kanalında Saat 15.00 ile 16.00 arası haftanın her günü bir bölüm çıkmakta. Saat 20.00 ile 21.00 arası ise o günkü bölümün tekrarı var.

    YanıtlaSil
  20. Evet dogru ben , eveli gun , .. sezon final'ine baktim 1 inci sezon bitti :( 2inci ne zaman baslicak ben , sadece 15-30 bolume bakabildim gerisini gormediim , cunkuu , haberim yoktu kidz'de ciktigii , nerdn bulabilirim ??

    YanıtlaSil